14 Şubat 2011 Pazartesi

mıckey&mini ve minikleri:))







Aslında vaktinde paylaşmak istiyordum ama dayanamadım:)kızımın doğum günü için pasta yapmaya karar verdım   mıckey&mini ve minikleri:)) çalıştım.Daha doğum gününe 1hafta var:)).Pandispanya şeklınde kararsızım gunune daha vakit var nasılsa,  klasık daire olur herhalde:)bitmiş halini o günden kareleri paylaşıcam heyecan bastı benı, ıkıncı denemem olucak güzel olacagına inanıyorum çünkü zevkle yapıcam işin ucunda kızım var bakalım siz beğenicek misiniz:)

11 yorum:

Unknown dedi ki...

Ustasin sen vallahi ustasin, ellerin dert gôrmezsin. Kandilin mubarek olsun, Allah dualarini kabul etsin insallah

defne kurabiye dedi ki...

çok teşekkur ederim Aylacım seninde kandilin mubarek olsun duaların kabul herşey gönlünce olsun insallah:)

küçük*mutfak dedi ki...

ne denir ki buna süpeeeeeerrr ellerine sağlık canım sen daha bu işin başında bunları yapıyorsan sonunu bilemedim:))allah yolunu açık etsin başarılarının devamını dilerim:)))))

defne kurabiye dedi ki...

saol melike ablam çok teşekkur ederim kocaman öptüm seni:)

mmm dedi ki...

Yapacağın pastanın çok güzel olacağına eminim. Mickey ve mini modellemen gayet güzel olmuş. Pasta neli olacak? Başka ne ikramlar olacak merakla bekliyoruz.
geçenlerde katıldığım mickey temalı partinin linkini gönderiyorum sana. http://hamaratmine.blogspot.com/2011/01/parti-susu.html

sevgiler

defne kurabiye dedi ki...

minecim insallah güzel olur:)valla diğer mamaları annem ,görumcem ,arkadaslarım:))elbirliğiyle yapmaya karar verdık bızım doğum gunlerımız çok kalabalık oluyor aile ve arkadaşlar bir arada:)blogunu incelerken parti süslerini gördüm çok beğendim eğer vaktım olursa yapmayı düşünüyorum işin kötü yanı dogum gunune yakın tarıhte sıparişim var artık elimizden gelenı yapıcaz:)arkadaşlarımın çogu anaokul öğretmenı bende çocuk gelışımı mezunuyum üniversıtesını okumadım ama yarı öğretmen sayılırım:)etrafımda cok yaratıcı dostlarım var en kötü onlar yapar:)fikir verdığın için teşekkur ederım .detayları paylaşıcam inşallah o kalabalıktan aklıma gelirde foto çekersem:)mınecım bırda sana bısey sormak ıstıyorum sne bu konuda bendne daha tecrubelısındır çikolatalı pastayı veya meyvalı pastayı nasıl yapsam güzel olur?

mmm dedi ki...

Sana yardım edecek birsürü arkadaşın var çok şanslısın.Kaplama pasta hiç yapmadım. Ben genelde hazır pasta kreması kullanıyorum. Veya bildiğin muhallebiyi yapıp krem şantiyle çırpıyorum buda güzel bir krema oluyor.Meyve koyacaksan sulandırmayacak bir meyve seçmelisin ki şeker hamuruna bulaşıp eritme yapmasın. Muz iyi bir seçim olabilir.

Stil Direktoru dedi ki...

Eline sağlık canım ce eee http://www.stildirektoru.com/2011/02/vintage-stil-hediyelerini-kazananlar.html

defne kurabiye dedi ki...

holeyyyyyyy cok sevındımmmm canımsınnn senın şansın bana yansıdııı:)))

ayşegül kutluay dedi ki...

yaa inanamıyorum süper ötesi bişey:):)benimde çocuk olmam geldi walla:)defneme herşey değer..ellerine sağlık..sen bir numarasın birrrr

defne kurabiye dedi ki...

AYŞEGÜL KUTLUAYIMMM :)))AYIMM ger gibi oldu şu ismını düzeltsen diyorumm teşekkurlerımı sunuyorum zaten sizin enerjinizle bulaştık bu işe hadı hayırlısıı:)))