14 Mart 2011 Pazartesi

cumartesi...

Merhaba arkadaşlar defne kurabiye adıyla kişisel durumlarımıda yansıtmak bende moda oldu. Artık defne kurabiye hem kişisel hemde satış blogum:)))Cumartesi Minik Dostlar oyun evi'nin patronlarından Selen'ımıze davetlıydık:)Bize harika bır sunum yaptı ellerine yüreğine sağlık...herşey için koca bır teşekkür:)Evi bir harıkaydı kadın zaten sanatcı ruhlu güzelsanatlar okumuş.Herşeyde emeği var tam sanatçı.Bunu ben yaptım dedıkce yeter ama dedım kendımce:)))resmen yetenek herşey el emeği çoğu sanatın:) fotosunu çektik.Evin düzeni zevkini anlatmama gerek yok zaten paylaştıklarımdan anlıcaksınız.Şansımıza havada harikaydı fırsatı değerlendırdık deniz havasıda aldık çok keyıflı bır gündü...
arkadaki tabloda selen'e ait...
iki aşık:)

SIRA SELEN'NIN SANATLARINDA:)
HARİKA...
GÖRÜNÜŞÜ ÇOK BASİT GİBİ DURSADA BENCE RESMEN SABIR İŞİ
ŞU GÖRÜNÜŞÜN HARIKALIĞINA BAKIN LAMBADA ONUN SANATI...
ŞIK VE SADE...
ÜNİVERSİTE ZAMANINDAN KALAN SANATI:)

OĞLUNA ÖZEL...ŞU DÜZENE BAK...
KIZINA ÖZEL...CİCİLİĞE BAKIN...

5 yorum:

mmm dedi ki...

Ohhh sefan olsun canım. Kızına özel yaptığı çerçeve hoşuma gitti. Bende benim minnoşa yapayım bari.İkea'da görmüştüm bu çerçevelerden.

defne kurabiye dedi ki...

minecim ilk gördüğümde aynı düşünceye daldım nasıl düşünemedım dıye harıka olmus dimi.Bu arada kreşe dönmüş oyun okulu ama oyun grubu devam edıyormuş bilgine özge yoktu bız gttıgmızde aylin yanı kuzenı bılgılendırdı benı haberın olsun:)

mmm dedi ki...

Oyun grubu varsa süper ama ben 2 hafta önce Özge Hnm'la telefonda konuşmuştum o olmadığını söylemişti. Neyse ben biara zaten gideceğim onunla görüşmeye.

defne kurabiye dedi ki...

minecim bende kızların kurbanıyım:(mınık dostlardayım suan arıfe almıyormus dedı karışıklık oluyormus:(ama sen genede bır konus bakasan benımde aklımı karıştırdılar:)

mmm dedi ki...

Canım çok teşekkürler beni düşünüp konuşman beni çok sevindirdi. Artık napalım yarım gün kreşe veririm heralde. Bu benim için baya zor olacak psikolojik açıdan ama sanırım yapacağım. Çocuğun çocuklarla oynaması şart.