29 Mart 2011 Salı

Havalar ısınıyor...:)


Ne güzel bahar kapıda arada yağmurda yağsın özletmesın kendını...:)Güneş nasıl bir şey dimi rengi gibi  içimizide ısıtıyor.Etrafıma bakınıyorum herkes renk cümbüsüne başladı bile:))pembeler sarılar...:)Havalar ısındımı insanın ruh hali bir farklı oluyor ama ne hikmetse benı çarpıyor bu bahar...Uyumak dinlenmek hatta hiç bişey yapmak istemıyorum hep böyleydı böyle gıdıcek galıba :)enteresan bır yapı işte neyse hanımlar sesim çıksın dedım  bı kaç satır yazdım .Hepinize yürekten sevgiler  ve çok güzel bır parça armağan ediyorum benden size:)...

5 yorum:

Unknown dedi ki...

bahar kendini göstermeye başladı.Bunu en çok bitkiler ve ağaçlar gösteriyor...En çok baharı severim bende hayat cıvıl cıvıl gelir bana...

defne kurabiye dedi ki...

içimizdeki karnaval aynen bende cok sevıyorum ne soguk ne sıcak:))ama yapım bu degısıklıge alışmakta zorlanıyor :))tek zorlandıgım durum bu yoksaaa her turlu guzel dogasıyla,hayvanlarıyla,renklerıyle:))

mmm dedi ki...

Nagehan,bahar ayları insanı gerçekten etkiler hatta psikiyatrlar bu mevsimde depresyon hastaları artığını söylüyor. Bahar yorgunluğuyla başa çıkabilemk için bol spor yapmak ve eğlenceli (romantik veya sıkıcı olmayan)kitaplar okumak bana hep iyi gelir ve enerji verir. Tarkan'ın son albümünü dinle bol bol şakira klibi izle valla iyi geliyor.

defne kurabiye dedi ki...

minecım canım:)kitap konusunu ciddye alıyorum hatta bana bır kıtap önermenı istıyorum.Spora gidiyorum ama açık alan olmadı için pek iç açıcı olmuyor:)şakira klibinide izlicem cok saol:)

mmm dedi ki...

Okumadıysan okumanı tavsiye edeceğim kitap bu.
http://www.idefix.com/kitap/yasama-yerlesmek-kucuk-seyler-3-ustun-dokmen/tanim.asp?sid=X7VCJDZ5NY2YIS1DK3NC

Shakira meselesine gelince:) vaka vala ,loka loka :)