11 Mart 2011 Cuma

minik dostlar'ın devamı:)))

Havalar soğudu mart ayı belli ki bundan sonra  bahar değil kış ayı:)))Bi dönem gene aynı durumları yaşamıştık. Resmen subat bahar gıbı geçtı yalan mı:)Yalnız bloklara bakıyorum her yerde kar var bizde yokk?eeee hanı nerde bu kar:)2006 senesınde bır kar yağmıştı bu ne ki?Gökçedere'nın karı bır harıkadır hele termal süper:)suan ben Yalovada'yım ailem hatta tum akrabalarım orda kesın kayıyorlardır yada herkes sıkı sıkı giyinmiş yürüyüşe çıkmışlardır çoktan...Kaymak Uludağdaki yada Kartepedeki kayak ,kızak değil:)))Bildiğiniz poşetlerle yada lastıkle hatat ne bulursan kay hesabıı:))yeter ki eğlen :)Enterasan dımı 20dklık yol farkı ama  Yalovada kar yok. Tabıkı fark yüksekte olmaları:)2006 senesıne ait foto yükledim kardan kadın söyleyın hangınız yaptı bu zaman kadar yapan varsa paylaşsın lütfen.Dün gibi hatırlıyorum bızım evın önu ,karı görunce gene yerımde duramamış kardeşımle  bahçeye ınmıstık:)Yaratıcı ruhumla sihirli ellerimle  kardan kadın yaptım:)))
Dudağı salçadan:)))
neyse geçmişten bır anı olarak kaldı :)Şu fotolarda olmasa vay halimize:)))hem kanıt hem anı:)))
İşte minik dostların devamı:)))Havaların soğuk olması nedenıyle bu hafta bıraz durgun geçti ama olsun genede onların neşesı yerındeydı:)
benım elim:)
hamur saatimizde bizde sanat yaptık gizli gizli:))arifemın eli:)
ben çekilirimde o boş dururmu:)
cici kızımız su:)
suratta ki ifadeye bakın:)

5 yorum:

mmm dedi ki...

Bu benim gördüğüm en güzel kardan kadın. Canım süperrrrr. Bu kardan kadınıda minnoşlar listeme aldım:)Ben dün akşam karda çocuklar gibi şendim:) Poşet olayına katılıyorum çok zevkli:)

defne kurabiye dedi ki...

o zaman bende sana olsun mınecım:)))adınıda hamarat mıne :)yapalım:)))poset olayı muhteşem bısey :))tadan bılır zaten öptum seni kocaman:)

hobivakti dedi ki...

Bende küçükken kardan kadın yapmıştım ama seniki kadar güzel ve teferruatlı değildi. :) Makinam yoktu foto çekemedim. :) KAnıtlayamıyorum afedersin. :)(:

Stil Direktoru dedi ki...

ahaha Allah sen ne etmesin o tırnaklar ne dedim alemsin kızım .) mucx

defne kurabiye dedi ki...

stilim direktörüm balımmmm:)))napalım onlar oynarken bızde gızlı gızlı kendımıze eğlence bulduk:)))


hobi vakti:)olsun gene yaparsın:)ben dıyorum işte fotolar kanıtt hem anı yalan mı:))