6 Nisan 2011 Çarşamba

ece'nin tavşanı

Merhaba dostlar:)Bugün Ece'nin doğum günü vardı.Ece minik dostların öğrencisi.Pelin hanım pastasını kremalı ve tavşan şeklinde istedi  .Ama inanın şeker hamuru pasta yapmak daha kolay geldı bana, kremayı dalga dalga yaptım ama fena olmadı :)Beğenilmiş önemli olanda bu :)ayrıca Kurabiye tasarladım ve tuzlu kurabiye:)(istek üzerine)tuzlu kurabıyenın fotosunu cekmeyı unuttum makinada bozuldu telefonla idare edıyoruz umarım sizede ilham olur sevgıler:)




5 yorum:

mmm dedi ki...

Yine güzel iş çıkarmışsın cnm. Kremalı pasta üzerine detayların şeker hamuruyla yapılması bence güzel olmuş. Kurabiyelerde güzel olmuş. Her defasında yeni birşeyler yapıyorsun. Kendini tekrar etmiyorsun bu çok güzel. Sevgiler.

defne kurabiye dedi ki...

canım benım her seferınde bıkmadan bana yorum yazıp güzel sözlerınle destekledıgın için cok teşekkur ederım istekelr dorultusunda ılerlemeye çalışıyorum farklı olunca bende yenı bırseyler yapınca mutlu oluyorum öpüldün...:)

Adsız dedi ki...

merhabalar...
blogunuzu yeni keşfettim. ben de şeker hamuruyla yeni tanışanlardanım ama bilmediğim bi dolu şey var. biçok ekipmanın nasıl kullanıldığını bile bimiyorum. şimdilik 3-4 denemem oldu çok ta beğenildi ama satış yapacak kadar güvenmiyorum henüz kendime. blogunuz benim için ilham kaynağı olacak. takibinizdeyim.. sevgiler..

defne kurabiye dedi ki...

ne güzel bende araştırarak yada tecrübeli blog arkadaşlarıma sorarak öğrendim :)elin bu işlere yatkınsa zaten basarılı olursun merak etme:)sorun olursa herzaman yanındayım takıbe aldıgın için ayrıca teşekkurler sevgıler:)

balböcükleri dedi ki...

nefis olmuşlar.kurabiyeleri daha daha çok beğendim.ellerine sağlık