1 Nisan 2011 Cuma

şimşek mcqueen ve arkadaşları










Arkadaşların desteğiyle başta sevgili Şeyda olmak üzere bu işe adım attım... galıba şaka maka derken  talep çoğalıcak:))Tabıkı özgürlüğüne gezmesıne düşkün ben bu durumu kabullenırmıyım bılmem:))Sevgili Özlemin arkadaşı Gamze hanımın oğlu Emir Alp in pastası isteğine göre tasarlandı umarım gönlüne hitap etmiştir ve yanına defne kurabıyelerdende yaptık afiyet şeker olsun hepsine :)Sağlıkla güzel günler görürler insallah:)

6 yorum:

Sümeyye dedi ki...

ne kadar güzel olmuş bunlar böyle ellerinize sağlık :)

mmm dedi ki...

Tatlım süpersinya. Valla bu macerayı başından beri takip eden biri olarak seninle gurur duyuyorum. Mikinin kulüp evindeki bütün kahramanları(plüto,profesör,donald,guffy vs.) içeren bi konseptte yayınlarsan çok memnun olucam:) Benim miniğin partisi için öylebi konsept düşünüyorumda o sebeple:) Ellerine sağlık. Sana bir tavsiyem olacak ama daha sonra mail atacağım.

defne kurabiye dedi ki...

sümeyyecim çok teşekkur ederım:)

minecim :))yoruluyorum ama yaaa:))mıckeyın arkdaslarını hıç denemedım bıraz dınleneyım senın için denıcem:))ayrıca benım le gurur duydugun için çok sevındım canımsın:)

Yeşim dedi ki...

canım çok güzel olmuş pastan ellerine sağlık.kurabiyelere zaten yorum yok:))harika...

mmm dedi ki...

Haklısın cnm:) kurabiye yapması zevkli ama çok vakit alıyor:)

defne kurabiye dedi ki...

yeşimcim teşekkur ederım :)minecım teslımden sonra bır rahatlıyorum:))anlatama bıraz üzülüyorum sankı benım cocuklarım onlar :))))emeğim var yaaa enteresan bır durum:))